Portfolio

OPENBARE BASISSCHOOL OVERVECHT (OBO)

OCC-OBO-portfolio2

De Openbare Basisschool Overvecht (OBO) is een excellente school met vier locaties en ruim 600 leerlingen. De mooie resultaten die het gedreven team met de leerlingen behaalt, hebben we beter zichtbaar gemaakt door ons te richten op positionering, naamgeving, vormgeving en de nieuwe middelenmix.


NSG GROENEWOUD: PRESENTATIETRAINING

20151013_153608b

Als logische vervolgstap op een nieuw (tekst)concept voor de leerlingwervingscampagne van de NSG Groenewoud hebben we een presentatietraining verzorgd.

De collega’s die potentiële leerlingen en hun ouders informeren hebben geleerd om hun boodschap op hun eigen aantrekkelijke manier en vanuit de kern van de school over te brengen.


METAMEER: ANIMATIE ALS KERNACHTIG SCHOOLPLAN

Schermafdruk 2016-01-14 13.27.19  

Metameer heeft in 2014 het schoolplan afgerond. Om de gewenste ‘school in de samenleving’  te zijn, hebben we deze animatie gerealiseerd, waarmee Metameer haar maatschappelijke doelen duidelijk maakt. Kijk hier naar de animatie: Metameer


OBO OVERVECHT: ZICHTBAAR IN DE WIJK 

256315930

Iedereen in school is ambassadeur. Tijdens de ochtendworkshop ‘Zichtbaar worden in de wijk’ hebben OBO-medewerkers ontdekt welke laagdrempelige PR-middelen en -activiteiten ze tot hun beschikking hebben en zijn ze zich bewuster geworden van hun ambassadeursrol.

Deze workshop hebben we gegeven als onderdeel van een positioneringstraject. De verrassende invalshoek bracht een rijke oogst aan mogelijke PR-momenten en de deelnemers raakten enthousiast.